Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze:
Login:
Ortografia(0-10):
Staż na serwerze:
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):
Co zrobisz na serwerach:
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?:
Czy byłeś kiedyś modem:
Napisz coś o sobie(min.7zdań):
Napisał YLDMAX
__________________________________________________________________________________________________________
Nick w grze: YLDMAX
Login: YLDMAX
Staż na MTA: 1 rok
Ortografia(0-10): 8/10
Staż na serwerze: Od poprzedniej edy
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Szukam dobrego serwera gdzie moge po moderować. Chce również nagrywać Dzień Z Życia Moderatora. Będzie to nowe doświadczenie bo jeszcze nie byłem moderatorem.
Co zrobisz na serwerach: Zarabiam i gram
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 8/10
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: 20/psc
Czy byłeś kiedyś modem: Nie
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Nazywam sie Dawid. Mam 14 lat , lubie nagrywać na YT. Pisałem skrypty do minecraft'a. Lubie grać w gałe , minecraft'a , mta i CS'a:GO. Jestem uczciwy zawsze pomocny.
Napisał YLDMAX
__________________________________________________________________________________________________________
Nick w grze:Krystek
Login:Krystek
Staż na MTA:5 lat
Ortografia(0-10):9
Staż na serwerze:Od teraz
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):Na serverze spędzam dużo czasu, jestem doświadczonym graczem. Staram się pomagać zawsze kiedy znam tylko odpowiedź. Nowym graczom pomagam dobrze zacząć grę typu oprowadzanie, wycena aut oraz co jest najbardziej opłacalne. Znam znakomicie zasady panujące na naszym serverze. Mam doświadczenie zdobyte na innych serverach na owym stanowisku. Dobrze dogaduję się z graczami, staram się nie uczestniczyć w konfliktach. Nigdy nie było na mnie żadnej skargi, zawsze chcę być uczciwym wobec graczy.
Co zrobisz na serwerach: Zrobię masę eventów, będę pomagał graczom w potrzebie.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 8
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: 2zl
Czy byłeś kiedyś modem: Tak Wiele Razy To jest dla mnie przyjemność tak i nawet adminem i developerem.
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Jestem przyjazny, kreatywny, odpowiedzialny i pracowity. Moje zainteresowania to głównie piłka nożna, informatyka oraz motoryzacja. Jestem przede wszystkim ambitny, swoją prace wykonuję w zupełności i nie odpuszczam celu jakiego sobie postawiłem. Cechuję się głównie wysoką kulturą osobistą i sumiennością
Okk
Nick w grze:$_$
Login:pieniąrzek
Staż na MTA:4lata
Ortografia(0-10):5
Staż na serwerze:0
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):Jbo hcę pomagać graczom oraz hce pomuc w rozwijaniu serwa.bo cie lubie .bo mam doświadczenie.
Co zrobisz na serwerach:gram
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 5
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: narazie 0
Czy byłeś kiedyś modem: modem,admem,suppem,właścicielem
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Jestem Kacper mam 15 lat lubię placki:).mam durze doświadczenie znam dużo komęd.często gram w mta.
Nick w grze: Matinews
Login: Matinews
Staż na MTA: 4 lata
Ortografia(0-10): 9,5/10
Staż na serwerze: 1 godzina 55 min (Ulega ciągłej zmianie)
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Obowiązkiem moderatora jest wypełnianie raportów i pomaganie graczom w potrzebie. Przygodę w administracji na pierwszym serwerze zacząłem 4 lata temu i tak trwa do dziś na różnych serwerach na których prowadzę rozgrywkę. Moją znajomość komend oceniam 9/10 ponieważ wiele razy byłem Administratorem lub moderatorem, więc wiedzę z pełnienia funkcji wyniosłem. Jestem osobą tolerancyjną, pomocną, wyrozumiałą, koleżeńską. Czasami dochodzą do mnie propozycje związane z mapowaniem. Jestem osobą która chętnie pomoże Właścicielom w rozwoju serwera. Posiadam duże doświadczenie na temat różnej rangi. Serwer będę mógł wspomóc drobnymi pieniędzmi.
Co zrobisz na serwerach: Nie gram na zbyt wielu serwerach. Najczęściej kiedy przydarzy mi się zagrać na serwerze, zajmuję się zdobywaniem pieniędzy oraz punktów RP.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 9/10
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: 5-10 zł
Czy byłeś kiedyś modem: Tak, na wielu serwerach byłem na owym stanowisku. Bardzo szybko zdobywałem awanse na wyższe rangi ponieważ właściciele byli zadowoleni z wypełniania moich obowiązków i raportów.
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Cześć, nazywam się Mateusz mam 15 lat, pochodzę z Łodzi. Jestem osobą posiadającą wysoki poziom kultury osobistej. Jestem pomocny, wyrozumiały, mądry, spokojny. W przyszłości chciałbym zostać Ratownikiem Medycznym stopnia Lekarz Medyczny. Od dziecka pasjonowało mnie Pogotowie Ratunkowe. Wolny czas spędzam razem z kolegami jeżdżąc na rowerze lub na wspólnej rozmowie o różnych rzeczach.
(Przepraszam że nie rozpisałem się lecz nie miałem pomysłów )
Myślę ,że podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone
Dziękuję oraz pozdrawiam
Z powarzeniem
Mateusz
Strony: 1