AmericanLife

Forum stworzył YLDMAX

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-12-24 01:00:11

FoKuSiK
Właściciel
Liczba postów: 10
AndroidChrome 71.0.3578.99

Rekrutacja do SAMC

Serial:
Nick:
Imię
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona)
Kilka zdań o sobie:
Dlaczego Ty:
Ilość godzin przegranych na serwerze:
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin)
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin)
Czy zapoznałeś/ zapoznałaś się z Kodeksem Karnym :American Life. Nie/Tak

#2 2019-01-01 19:20:41

Matinews
Nowy/a
Liczba postów: 2
WindowsChrome 71.0.3578.98

Odp: Rekrutacja do SAMC

Serial: FCC5DCAF95451CD7C556D1BE36A6DB42
Nick: Matinews
Imię Mateusz
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona) Tak, nie raz pełniłem służbę w różnych frakcjach, niestety nie na tym serwerze.
Kilka zdań o sobie: Cześć, nazywam się Mateusz mam 15 lat, pochodzę z Łodzi. Jestem osobą posiadającą wysoki poziom kultury osobistej. Jestem pomocny, wyrozumiały, mądry, spokojny. W przyszłości chciałbym zostać Ratownikiem Medycznym stopnia Lekarz Medyczny. Od dziecka pasjonowało mnie Pogotowie Ratunkowe. Wolny czas spędzam razem z kolegami jeżdżąc na rowerze lub na wspólnej rozmowie o różnych rzeczach.
Dlaczego Ty: Wyróżniam się inteligencją, mądrością oraz wyrozumiałością. Podczas rozmowy staram się wprowadzić wesoły nastrój nie tylko podczas rozmowy z graczem, ale z człowiekiem.
Ilość godzin przegranych na serwerze: Dopiero co zarejestrowałem się na serwerze ale myślę że zostanę graczem który będzie grać do końca serwera.
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 7/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) od 2 do 4 godzin
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) od 1 do 3 godzin
Czy zapoznałeś/ zapoznałaś się z Kodeksem Karnym :American Life. Nie/Tak Tak

Myślę ,że podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone!
Dziękuję oraz pozdrawiam
Z Poważeniem
          Mateusz

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Forum stworzył YLDMAX

[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 529.34 kB (Maksimum: 589.2 kB) ]